Asfaltirane ulice na Sajlovu

VIDEO K9: Dve ulice u Sajlovu dobile su novo ruho. Prethodnih dana završeni su radovi na revitalizaciji saobraćajnih površina u Donjoj ulici i ulici Jove Vučerića.

700
Put u ulici Jove Vučerića proširen je do širine od 6 metara. Asfaltom je prekrivena ukupna površina od 2460 m2, odnosno 410 metara dužine puta. Ova investicija vredna je oko 9 miliona dinara.
Ulice presvučene asfaltom obradovale su žitelje Sajlova, koji su, kako kažu, zahvalni za svako ulaganje u ovaj deo grada i nadaju se da će uskoro i ostale ulice dobiti novo ruho.
Radove u ulici Jove Vučerića obišao je i član Gradskog veća za komunalne poslove, Vladimir Stojković, koji je ovom prilikom pozvao Novosađane na razumevanje i strpljenje zbog brojnih radova u gradu.
“Želim da zamolim sugrađane da imaju razumevanja jer se grad mora uređivati u cilju daljeg razvoja i boljeg funkcionisanja. Prošle zime bilo je veoma dobro snabdevanje toplotnom energijom, a isto tako ovo leto nije bilo primedbi na vodosnabdevanje i pritisak vode. Novi Sad raste i razvija se iz godine u godinu, a činjenica je da se izdvajaju značajna sredstva za izgradnju infrastrukture i obnavljanje postojeće”, rekao je Vladimir Stojković, član Gradskog veća za  komunalne poslove.
Stojković je dodao da revitalizacija puteva u Sajlovu doprinosi boljim uslovima za život u ovom delu grada i najavio da su u ovom naselju u planu i radovi za ulicu broj 10.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.