Asfaltirana ulica Karolja Seleša

VIDEO K9: Novosađanima iz Ulice Karolja Seleša konačno je asfaltiran put, a radove su, kako saznajemo, kočili nerešeni imovinsko-pravni odnosi.

0
15

Stanovnici Ulice Karolja Seleša, nedaleko od Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju, konačno su dobili su asfaltni put.

Izgradnju infrastrukture su kočili nerešeni imovinsko-pravni odnosi, ali je taj problem uspešno okončan, saopšteno je iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Radovi na izgradnji saobraćajnih površina i prateće infrastrukture povereni su firmi „Put-invest” koja je posao završila u predviđenom roku.

Sada se na toj lokaciji, umesto zemljanog puta, nalazi nova dvosmerna saobraćajnica duga 240 metara, izgrađena je pešačka staza sa jedne strane ulice, a oko stabala je uređen prostor.

Umesto postojeće hidro-tehničke infrastrukture, koja je bila nelegalna i nedovoljnog kapaciteta, izgrađena je nova kanalizaciona i vodovodna mreža, rešen je problem odvođenja atmosferskih voda sa saobraćajnih površina, a ulica je dobila i led javnu rasvetu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.