APV: Sredstva za zdravstvene ustanove

VIDEO K9: Na danas održanoj sednici Pokrajinske vlade donete su tri važne odluke u vezi sa radom i opremanjem zdravstvenih ustanova u Vojvodini. Novac je usmeren u Klinički centar Vojvodine, u Opštu bolnicu u Subotici i Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Kovin".

0
268

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela odluku da 1,6 miliona dinara bude usmereno Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, za učešće u finansiranju nabavke detektora za aparat za mamografiju.

Na današnjoj sednici odlučeno je i da se iznos od 2,4 miliona dinara usmeri Opštoj bolnici u Subotici, za sanaciju na spoljnoj i unutrašnjoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži.

Pokrajinska vlada dala je i saglasnost Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti „Kovin“ za izvođenje radova na investicionom održavanju, čime su stvoreni uslovi za korišćenje sredstava iz donacija.

Za izvođenje stolarskih radova i to zamene fasadnih prozora, ulaznih vrata i unutrašnjeg portala, kao i adaptaciju mokrih čvorova, iz donacija je obezbeđeno 9,8 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.