APV: Preduzetnicama 7,3 miliona dinara

VIDEO K9: Vojvođanskim preduzetnicama juče su u Novom Sadu uručeni ugovori vredni 7 miliona i 300 hiljada dinara za kapitalne i tekuće subvencije, po konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

0
19


Ugovori preduzetnicama za subvencionisanje troškova nabavke mašina, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine u 2024. godini, dodeljeni su juče u zgradi Pokrajinske vlade.

Preko Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam po ovom konkursu izdvojeno je ukupno 7,3 miliona dinara  za 40 korisnica, od čega je šest miliona za kapitalne subvencije, a 1,3 miliona dinara za tekuće troškove.

Ovogodišnji konkurs resorni sekretarijat sprovodi sa Kabinetom potpredsednika Pokrajinske vlade i Savetom za koordinaciju i praćenje aktivnosti u oblasti ekonomskog razvoja na teritoriji Vojvodine, koji je formiran 2020. godine, a žensko preduzetništvo je jedna od prioritetnih tema kojima se bavi.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević najavio je ovom prilikom konkurs iz oblasti zapošljavanja, javni poziv za učešće na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu i novi ciklus Akademije za preduzetništvo bez naknade za one koji žele da steknu nova znanja i veštine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.