APV: Predložen antikorupcijski plan

VIDEO K9: Od 19. aprila do 10. maja ove godine u Vojvodini će biti sprovedena javna rasprava o Nacrtu pokrajinskog antikorupcijskog plana. Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici zadužila Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice za sprovođenje ove javne rasprave.

0
308

Učesnici u javnoj raspravi o Nacrtu pokrajinskog antikorupcijskog plana su predstavnici organa AP Vojvodine, javnih preduzeća, službi, uprava i drugih ustanova i organizacija koje osnivaju Skupština AP Vojvodine i Pokrajinska vlada.

Tekst predloga nacrta PAP-a biće postavljen na internet stranici Pokrajinske vlade www.vojvodina.gov.rs. Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti na imejl adrese: slobodanka.stankovic@vojvodina.gov.rs i ankica.jukic@vojvodina.gov.rs ili poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad.

Na sednici vlade, osim ovoga, usvojeni su i Izveštaj o upravljanju i raspolaganju javnom svojinom AP Vojvodine za 2017. godinu i Izveštaj o finansiranju crkava i verskih zajednica iz sredstava pokrajinskog budžeta za 2017. godinu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.