APV: Još 50 miliona za socijalnu zaštitu

VIDEO K9: Ustanovama socijalne zaštite u Vojvodini biće usmereno 50 miliona dinara za poboljšanje uslova smeštaja i rada tih ustanova, odlučila je na današnjoj sednici Pokrajinska vlada. Doneto je i rešenje da se Kliničkom centru Vojvodine obezbedi 8,9 miliona dinara za nabavku protokomera za kiseonik i maski s crevom.

0
17

Novac je, između ostalog, namenjen za kupovinu medicinske opreme, sanaciju objekata, nabavku kreveta i dušeka, kompjuterske opreme, radove na vodovodnoj i toplotnoj mreži, izradu sistema ventilacije i klimatizacije, nabavku sanitetskih vozila.

Sredstva su opredeljena za sledeće ustanove: Dom za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac” u Novom Bečeju, Dečje selo „Dr Milorad Pavlović” u Sremskoj Kamenici, Dom „Veternik”, Gerontološki centar „Sombor”, Gerontološki centar „Bačka Palanka“, Dom za duševno obolela lica „Čurug” i Dom za lica ometena u razvoju „Othon” u Staroj Moravici.

Pokrajinska vlada donela je i rešenje da se Kliničkom centru Vojvodine obezbedi 8,9 miliona dinara za nabavku protokomera za kiseonik i maski s crevom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.