Aplikacija “Privreda i turizam APV”

VIDEO K9: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam predstavio je danas novuplikaciju za mobilne telefone koja obuhvata sve relevantne informacije u vezi sa radom ovog sekretarijata, a koje su već sadržane i na njegovoj internet prezentaciji. Na ovaj način korisnicima je pružena mogućnost da u svakom trenutku bude tačno informisan o svim aktuelnim dešavanjima.

0
33

Kako bi unapredio komunikaciju s korisnicima i zainteresovanim stranama i omogućio efikasniju i bržu dostupnost informacija o radu samog Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kao i o podsticajnim merama, kreirana je aplikacija za mobilne telefone koja, kako je istaknuto na njenoj prezentaciji, ide u korak sa novim tehnologijama i novim percepcijama.

Na ovaj način pružena je mogućnost krajnjem korisniku da u svakom trenutku bude tačno informisan o svim aktuelnim dešavanjima.

Aplikaciju pod nazivom ,,Privreda i Turizam APV“ za Android i IOS mobilne operativne sisteme moguće je preuzeti sa Google Play i Apple prodavnice, zauzima svega 27 megabajta, a njome korisnik pristupa najtraženijim sadržajima koji se mogu naći i na veb-stranici Sekretarijata za privredu i turizam spriv.vojvodina.gov.rs.

Dr Nenad Ivanišević, Pokrajin. sekretar za privredu je dodao da je i dalje u funkciji besplatan kontakt-centar koji je bio aktuelan u toku trajanja prethodno objavljenih konkursa, kako bi se što brže i efikasnije došlo do informacija od značaja za korisnike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.