Aplikacija “Pošta Srbije” umesto SMS-a

VIDEO K9: "Pošta Srbije" predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će, kako je rečeno, biti izbegnute moguće malverzacije.

0
20

Pošta Srbije od aprila više neće slati SMS poruke i imejlove građanima, već će obaveštenja ovog preduzeća dobijati pomoću aplikacije koju mogu potpuno besplatno da instaliraju na Google Store-u ili na Apple Store-u.

U slučaju da im treba bilo kakva pomoć oko instalacije, mogu se obratiti zaposlenima u bilo kojoj pošti, rekao je v. d. direktora ovog preduzeća, Zoran Đorđević.

“To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije o vašem paketu na jednom mestu”, poručio je Đorđević.

Aplikacija, koja je već dostupna, centralizovaće registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će, kako je saopšteno, korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama.

Dodaje se da će korisnici, pored postojećih mogućnosti zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije kojima su u prethodnom periodu bili izloženi, preko SMS poruka i Vajbera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.