Apel za pomoć Svetlani Mirković

VIDEO K9: Četrdesetdevetogodišnja Svetlana Mirković pomoć za lečenje karcinoma dojke, protiv kojeg se bori više od 5 godina, potražila je u Beču. Njeno zdravstveno se, kažu lekari, poboljšava i terapija deluje, ali je zbog tretmana koji koštaju više od 100 hiljada evra, njena porodica uputila apel za pomoć.

0
10

Najteža životna bitka četrdesetdevetogodišnje Svetlane Mirković iz Apatina počela je pre 5 godina, kada joj je dijagnostifikovan karcinom dojke.

Usledilo je odstranjenje leve dojke i jedanaest limfnih čvorova, kao i brojne hemioterapije i zračenja. Kod ovakvih surovih bolesti promene su nagle, pa i kada je delovalo da Svetlanino zdravlje ide na bolje, karcionom je metastazirao i njeno stanje naglo se pogoršalo.

Borba za Svetlanin život nastavljen aje u Beču, gde se lečenje pokazalo uspešnim i vidljiv je napredak. Međutim, ova velika bitka izuskuje i velike troškove.

U akciju prikupljanja novca za lečenje Svetlane Mirković, uključio se i njen četrnaestogodišnji sin, zajedno sa svojim školskim drugarima i nastavnicima.

Lekari iz Beča poručili su da je Svetlani terapija neophodna što pre, kako se ne bi vratile metastaze, pa je novac potrebno prikupiti što pre, a sredstva je moguće uplatiti na dinarski i devozni račun preko Fondacije “Budi human”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.