Apel Saveza hokeja na ledu Srbije

VIDEO K9: Na nedavno odigranim hokejaškim turnirima mlađih selekcija uzrasta do 10 i do 8 godina starosti, u Subotici i Novom Sadu, uočeni su propusti koji se odnose na ugrožavanje bezbednosti dece i nepoštovanje takmičenja. Reagovao je Savez hokeja na ledu Srbije.

54

Propusti koji mogu dovesti do ugrožavanje bezbednosti dece i nepoštovanje takmičenja odnose se, pre svega, na igrače koji ne poseduju lekarske preglede i nemaju osnovnu zaštitnu opremu, kao i na klubove koji nastupaju sa manjim brojem igrača od dozvoljenog, odnosno nemaju potrebne oznake za postave.

U cilju smanjenja zdravstvenih rizika učesnika i održanju njihove bezbednosti, Savez hokeja na ledu Srbije saopštio je da će biti prinuđen da onemogući nastup svim učesnicima koji nemaju validan lekarski pregled.

Iz tog razloga, Savez hokeja na ledu Srbije apelovao je na sve hokejaške radnike, roditelje, aktivne igrače i ljubitelje hokeja da zajednički naprave određene promene i stvore sigurno okruženje u kojem će mali šampioni da se razvijaju, druže i uživaju u igri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.