Anonimusi: NASA uskoro objavljuje otkriće o vazemaljskom životu

Hakeri aktivisti, pripadnici grupe Anonimus, tvrde da NASA uskoro planira da objavi otkriće vanzemaljskog oblika života.

0
796

Prema jednom od njihovih poslednjih YouTube postova, tokom poslednjeg sastanka američkog državnog Komiteta za nauku, svemir i tehnologiju, ovu najavu dao je lično portparol NASA profesor Tomas Kurbuhen.

“Naša civilizacija je na pragu otkrića vanzemaljskog života u kosmosu. Imajući u vidu različite aktivnosti i misije koja tragaju za vanzemaljskim životom, mi smo na korak od jednog od najznačajnijih otkrića u istoriji, bez presedana”, kazao je Kurbuhen.

Anonimusi navode da dokazi pokazuju da se “sigurno nešto događa na nebesima iznad nas”. Iako je cela priča veoma nategnuta, gomilaju se dokazi koji potkrepljuju postojanje vanzemaljskog života. Prošle nedelje NASA je objavila postojanje 219 novih planeta, od kojih su 10 “stenovite planete” poput Zemlje.

Sve one se, prematim izveštajima, nalaze u takozvanoj “Cirkumstelarnoj nastanjivoj zoni”, delu Sunčevog sistema koji nije ni previše blizu Sunca – zbog čega nije ni previše vruć, a ni previše daleko – pa nije previše hladan. (RTRS, Agencije)

https://www.youtube.com/watch?v=HGh8n1XxDrg

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.