AMSS: Umeren saobraćaj, povoljni uslovi za vožnju

Poslednji dani leta donose stabilno vreme sa prijatnim dnevnim temperaturama koje pogoduju vozačima, ali i putaima za redovno održavanje i popravaku puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

176

Na pojedinim putevima vrši se obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, na nekim deonicama radi se na zameni dotrajalog asfalta, popravljaju se i oštećenja na kolovozu koja su nastala u letnjim mesecima, uređuju bankine, obezbeđuju kosine, ali i saniraju klizišta.

Od 12. do 20. septembra zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na auto-putu Beograd – Novi Sad, u zoni naplatne stanice Novi Sad jug (državni put I A reda br 1) za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati desnom (voznom) saobraćajnom trakom.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije” na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Iz Uprave granične policije RS navode da na putničkim terminalima naših GP, trenutno nema dužih zadržavanja.

Na teretnim terminalima sa Hrvatskom na GP „Batrovcima“ se na izlazu čeka oko 300, a na GP “Šid“ 240 min, dok se sa Mađarskom na GP „Horgoš“ ova kategorija vozila zadržava oko 120 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.