AMSS: Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, na Šidu dva

Na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Batrovci" teretna vozila čekaju tri sata, a na prelazu "Šid" dva sata, saopštio je AMSS.

0
203

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na putevima u Srbiji je dobra vidljivost i prohodnost, kolovozi su suvi, a intenzitet saobraćaja van većih gradova je umeren.

I pored povoljnih vremenskih prilika treba biti oprezan u vožnji zbog mogućih odrona kojih ima najviše na Đerdapskoj magistrali, pored Drine i Ibra, kao i u Ovčarskoj-kablasrkoj klisuri.

Od danas do 31. marta, u vremenskom periodu od osam do 18 časova, na deonici od Vranića ka Meljaku (Ibarska magistrala), izvodiće se radovi na ojačanju postojećeg kolovoza.

U toku radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a ukoliko dođe do većeg priliva vozila, ekipa će se pomeriti i propustiti saobraćaj da se ne uspostavi njegovo normalno odvijanje.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom sa signalnim prikolicama i uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.