AMSS: Teretnjaci na Batrovcima čekaju oko sedam sati

Na teretnim terminalima se na graničnom prelazu "Batrovci", na izlazu iz Srbije, odnosno na ulasku u Hrvatsku čeka oko sedam sati. Teretna motorona vozila čekaju oko četiri sata i na graničnom prelazu "Horgoš" na izlazu iz zemlje, odnosno na ulazu u Mađarsku.

0
311

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima zadržavanja su do 20 minuta.

Sumaglica je prisutna u Vojvodini, Beogradu i okolini, na teritoriji Požege, Kraljeva, Kruševca, Niša i Vranja, dok magle ima na području Valjeva i Negotina gde je vidljivost smanjena, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Vozači bi trebalo da obrate pažnju na vlažne kolovoze u tim područjima i na slab jutarnji mraz zbog kojeg može doći do poledice.

Prohodni su svi putevi u planinskim predelima na kojima ima snega na kolovozu zbog kojeg je saobraćaj usporen, ali se odvija bez zastoja.

U noći između 27. i 28. januara od ponoći do 6.00 časova, na državnom putu I-A reda broj 1, od petlje Mostar do Aerodroma “Nikola Tesla”, postavljaće se državne zastavice Srbije i Grčke, a u toku radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena leva preticajna saobraćajna traka.

Prema informacijama štaba zimske službe JP “Putevi Srbije” neprohodni su putni pravci: II-A-143 Pričević-Pecka i II-A-137 Krupanj-Gračanica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.