AMSS: Teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri sata

Meteorolozi za danas najavljuju neočekivano visoke temperature za ovo doba godine, koje će u nekim krajevima zemlje prelaziti i 15. podeok, što utiče na dobru prohodnost puteva, saopštio je AMSS. Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja.

0
328

Oprez se savetuje najviše na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, zbog česte pojave odrona, a najviše ih ima na drinskoj, ibarskoj i đerdapskoj magistrali, kao i kroz ovčarsko-kablarsku klisuru.

Od danas počinje nova faza radova na izgradnji čeone naplatne stanice Vrčin, na državnom putu I A reda, i trajaće do 24. februara, dok se sledeća faza radova i nastavak izgradnje očekuje od 25. februara do 8. marta tekuće godine.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP “Horgoš” i “Kelebija” zadržavaju oko 90 minuta, dok se na GP “Batrovci” zadržavaju oko 240 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.