AMSS: Suvi kolovozi, dobra vidljivost

Ovog jutra vozače očekuju suvi kolovozi, dobra vidljivost, umeren intezitet saobraćaja van većih gradova i dobra prohodnost na glavnim putnim pravcima, dok magle ima na jugozapadu Srbije, saopštio je AMSS.

0
293

Na putevima trasiranim duž rečnih tokova, po dolinama i kotlinama magla je često prisutna u jutarnjim i večernjim satima, što od vozača zahteva posebnu opreznost i prilagođenu vožnju.

Trenutno je ima na području jugozapadne Srbije, a vidljivost je ispod 50 metara.

Saobraćaj je umerenog intenziteta i obavlja se bez većih zastoja, sa ograničenjima jedino na deonicama gde su radovi započeti i na kojima je potrebno voziti sporije uz strogo poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Danas će se u vremenskom periodu od 9 do 17 sati, izvoditi radovi na interventnom održavanju putne ITS opreme u tunelima Lipak i Železnik, na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), obilaznica oko Beograda.

Radovi neće uticati na odvijanje saobraćaja i obavljaće se van saobraćajnih traka, uz postavljenu adekvatnu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Danas je počela nova faza radova na izgradnji zaštite od buke na delu autoputa I A reda br. 1. u smeru Šid- Beograd na delu kod KBC “Bežanijska kosa” a predviđeno je da buda završena do 11.03.2017 do 18,00 sati.

U ovom periodu, za saobraćaj će biti zatvorena leva preticajna traka u smeru ka Nišu.

Brzina će biti na ovom delu biti smanjena i ograničena a saobaćaj će se odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužihzadržavanja od 20 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu “Batrovci” su oko 120 min.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.