AMSS: Slab intezitet saobraćaja, dobra prohodnost

Prohodnost puteva je dobra, padavina nije bilo, ali se vozačima savetuje oprez zbog magle i sumaglice pored reka i u kotlinama.

8

To doprinosi i vlažnim kolovozima zbog kojih je tokom jutra prisutna opasnost od poledice,

Saobraćaj je slabijeg inteziteta, a za one koji se ipak odluče da svojim vozilom negde otputuju preporučuje se opreznija vožnja na deonicama gde je zbog radova izmenjen način odvijanja saobraćaja.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza na prelazu Horgoš privatna vozila na ulazu čekaju 15 minuta, na prelazu Gostun na ulazu čekanje je 60 minuta.

Na teretnim terminalima kamioni na prelazu Batrovci na ulazu čekaju 30 minuta, na Horgošu na izlazu čekaju 180 minuta a na ulazu 15 minuta. Na Gradini na izlazu teretna vozila čekaju 500 minuta, na prelazu Preševo kamioni čekaju 160 minuta, na prelazu Gostun čekaju na izlazu i na ulazu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije objavljen je spisak od 42 privremeno zatvorena prelaza, od kojih je 24 namenjeno za drumski saobraćaj.

Na osnovu uvedenog vanrednog stanja, svi veći medjunarodni granični prelazi su otvoreni. Granice Srbije zatvorene su za sve strane državljane, sa izuzetkom diplomata akreditovanih u Srbiji i stranaca sa boravišnom dozvolom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.