AMSS: Saobraćaj umerenog inteziteta

Saobraćaj se odvija po suvim kolovozima uz dobru vidljivost i umerenog je intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
173

Zbog radova sa strane Rumunije, na graničnom prelazu “Srpska Crnja” danas će biti obustavljen saobraćaj na teretnim terminalima i to samo za natovarena teretna motorna vozila koja su registrovana u Srbiji, saopštio je AMSS.

Pored povoljnih vremenskih prilika, AMSS upozorava na oprez u vožnji zbog mogućih odrona kojih ima najviše na Đerdapskoj magistrali, pored Drine i Ibra, kao i u Ovčarskoj-kablasrkoj klisuri, prenosi Beta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazu Batrovci su 60 minuta.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije između stubova. Radovi bi trebalo da budu završeni 5. aprila.

Zbog izgradnje auto-puta, do 26. marta od 7.00 do 17.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Leskovac-Vranje u blizini mesta Predejane u dužini od jedan kilometar. Saobraćaj će se odvijati prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i semaforima.

Do 1. maja na deonici Klokočevac-Negotin izvodiće se radovi na sanaciji klizišta Zamna, u toku radova saobraćaj će se puštati naizmenično.

Na auto-putu u zoni petlje Vrčin, u toku su radovi na spajanju postojećeg sa budućim auto-putem u sklopu izgradnje čeone naplatne stanice.

Radovi će trajati do 31. marta, a izvode se u desnoj saobraćajnoj traci u smeru ka Nišu, gde se radi na izgradnji podvožnjaka i drugih sastavnih delova.

Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren iz desne u levu traku preko novoizgrađenog službenog prolaza kroz nove terminale.

Zbog radova sa strane Rumunije, na graničnom prelazu “Srpska Crnja” danas će biti obustavljen saobraćaj na teretnim terminalima i to samo za natovarena teretna motorna vozila koja su registrovana u Srbiji, saopštio je AMSS, prenosi Tanjug.

Saobraćaj će biti obustavljen od osam do 16 časova.

Prazna teretna motorna vozila registrovana u Srbiji, kao i sva teretna motorna vozila registrovana u inostranstvu moći će nesmetano da u ovom vremenu prolaze na ovom graničnom prelazu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.