AMSS: Saobraćaj umeren, oprez zbog radova na brojnim deonicama

Saobraćaj na putevima u Srbiji danas je umerenog intenziteta, a na više deonica aktuelni su radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

0
10

Na deonici petlja Orlovača – petlja Ripanj, kod skretanja za Barajevo, danas će se od 8 do 17 časova raditi na podizanju stubova.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta skroz desna saobraćajna traka, iz pravca Beograda, kod skretanja za Barajevo.

Putevi Srbijem savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putu Beranovac-Goč, Jovac, od sutra do 30. novembra, od 7 do 17 časova, biće na snazi obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je Vrnjačka banja-Goč.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je sat i po, na prelazima Gradina i Šid oko sat vremena, na Kelebiji kamioni čekaju oko dva sata, na Batrovcima oko četiri sata, a na graničnom prelazu Bačka Palanka oko tri sata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.