AMSS: Saobraćaj umeren, na granici gužva za teretnjake

Vozače u Srbiji očekuju suvi kolovozi i dobra vidljivost, uz dobru prohodnost na glavnim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
308

Na obilaznici oko Beograda za danas su najavljeni radovi u smeru ka Nišu i za saobraćaj će se sukcesivno propuštati leva i desna kolovozna traka.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog radova na izradi rasponske konstrukcije između stubova. Radovi bi trebalo da budu završeni 5. aprila.

Zbog izgradnje autoputa, do 26. marta od 7.00 do 17.00, biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Leskovac – Vranje u blizini mesta Predejane u dužini od jedan kilometar. Saobraćaj će se odvijati prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i semaforima.

Do 1. maja na deonici Klokočevac – Negotin izvodiće se radovi na sanaciji klizišta Zamna, u toku radova saobraćaj će se puštati naizmenično.

Na autoputu u zoni petlje Vrčin, u toku su radovi na spajanju postojećeg sa budućim autoputem u sklopu izgradnje čeone naplatne stanice. Radovi će trajati do 31. marta, a izvode se u desnoj saobraćajnoj traci u smeru ka Nišu, gde se radi na izgradnji podvožnjaka i drugih sastavnih delova.

Za vreme radova saobraćaj će biti preusmeren iz desne u levu traku preko novoizgrađenog službenog prolaza kroz nove terminale.

Gužve za teretna vozila na Batrovcima i Sremskoj Rači

Teretna vozila na izlazu iz naše zemlje na graničnom prelazu “Batrovci” čekaju šest sati, a na prelazu “Sremska Rača” oko sat, saopštio je jutros AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.