AMSS: Saobraćaj umeren i bez zastoja

Na putevima u Srbji saobraćaj od jutros je umeren i odvija se bez posebnih zastoja na putevima prvog i drugog reda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

246

Na pojedinim deonicama ima magle i sumaglice, a dodatan oprez vozačima je neophodan na putevima gde je režim saobraćaja izmenjen zbog radova.

Danas počinju radovi na proširenju još ulaznog kolovoza na naplatnoj stanici
Ruma, a saobraćaj će biti obustavljen kroz krajnju desnu ulaznu traku, iz smera Rume. Radovi bi trebalo da traju oko 30 dana i ulaz na auto-put je moguć samo jednom trakom.

Večeras od 21 do 23 časa, biće obustavljen saobraćaj zbog radova na deonici tunela Straževica. Alternativni pravac je od petlje Orlovača prema Bubanj Potoku starim Kružnim putem.

Sutra, 28. septembra, na auto-putu Niš-Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), na deonici od Čiflika do Staničenja, zbog miniranja u zoni Sinjca biće potpuno obustavljen saobraćaj od devet do 11 i od 14 do 16 časova.

U subotu, 1. oktobra od devet do 13 časova, zbog radova na održavanju komunikacione infrastrukture biće izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kroz Beograd, u zoni petlje Hitna pomoć, u smeru ka Novom Beogradu.

Kako je najavljeno, za vreme radova, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka ispod portalnog nosača, a obezbeđena je adekvatna privremena saobraćajna signalizacija i opremom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.