AMSS: Saobraćaj umeren, bez gužvi na granicama

0
281

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

U toku su radovi na rekonstrukciji kolovoza u tunelima Kržnice i Manojle, na državnom putu II A reda broj 258, deonica Predejane (veza sa državnim putem I A reda broj 1) – Vladičin Han (Gramađe). Radovi će trajati do 19.05.2017. a saobraćaj se na pomenutoj deonici odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.

Radovi na sanaciji kolovoznog zastora, izvodiće se 18. i 19.05.2017. na državnom putu I B reda broj 13, na deonici Beograd – Čenta, u naselju Padinska Skela. Za vreme redova, saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom.

Dana 18.05. u vremenskom periodu od 9 do 18 časova, na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) u tunelima Lipak i Železnik izvodiće se radovi na održavanju putne ITS opreme (tunel Lipak od 9 do 13:30 sati, a tunel Železnik od 13:30 do 18 časova). Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila pomoću semafora.

Nastavlja se izvođenje radova na sanaciji mosta preko Volujskog potoka i uređenju korita Volujskog potoka i Dubočke reke, na državnom putu I B reda broj 33, u mestu Duboka.

Radovi će trajati do 01.07.2017. ukoliko vremenski uslovi to dozvole, a tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.