AMSS: Saobraćaj bez zastoja, oprez zbog pljuskova

Na putevima u Srbiji saobraćaj se od jutros odvija bez zastoja ali se oprez savetuje zbog najavljenih pljuskova sa grmljavinom koji mogu da otežaju uslove vožnje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
322

AMSS je pozvao vozače da tokom dana voze sporije na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, Zapadne i Južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima gde su mogući odroni.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na graninom prelazu Šid zadržavaju se oko 120 minuta, na Horgošu oko 90 minuta, a na prelazu Batrovci takođe na izlazu iz Srbije oko 60 minuta.

Saobraćaj će biti usporen na deonicama Čačak–Guča i Čuga–Vučkovica, Kratovska stena – Guča i Belica–Mirajići, kao i Pakovraće–Lučani do 19. maja zbog popravke odbojne ograde.

Do 31. jula izvodiće se radovi na deonici Mala Krsna – Požarevac i saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 24. maja izvodiće se radovi na deonici auto-puta do centra Vrčina, dok će do 22. maja biti onemogućen izlaz na auto-put sa petlje Tranšeped u smeru ka Nišu i saobraćaj će biti preusmeren Beogradskom ulicom ka petlji Vrčin.

Radovi na auto-putu Beograd – Novi Sad u zoni nove petlje “Nova Pazova” su u toku, zbog čega je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.