AMSS: Saobraćaj bez zastoja

Saobraćaj se, zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama i temperaturama koje su iznad proseka za ovo doba godine, odvija bez prekida i zastoja, ali zbog predstojećeg vikenda pojačan saobraćaj očekuje se već u prvim popodnevnim časovima.

0
425

Vozače ka planinama očekuje dobra prohodnost, a takođe i ka zimskim turističkim centrima.

Kako su moguće povremene gužve na pojedinim saobraćajnicama sa mogućim kraćim zastojima iz AMSS apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu pažljivi i poštuju saobraćajne propise.

Iz AMSS takođe upozoravaju na odrone koji su mogući i nešto češći poslednjih dana na deonicama koje vode dolinama reka, pored stenskih useka i klisura, i apeluju na vozače da voze opreznije kroz grdeličku, sićevačku i ovčarsko-kablarsku klisuru, dolinama Drine i Ibra, kao i đerdapskom magistralom.

Danas u vremenskom periodu od 7.00 do 17.00 na delu državnog puta IA reda broj 1 (auto-put E-75), na obilaznici oko Beograda, na mostu “Ostružnica”, u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza.

Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila i biće obezbeđen adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima se na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije čeka se oko 60 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.