AMSS: Putevi prohodni, saobraćaj bez zastoja

Kolovozi u Srbiji mestimično su vlažni, a saobraćaj se odvija bez zastoja, sapštio je AMSS.

290

AMSS je upozorio vozače na moguće nanose zemlje na putu, kao i na odrone na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, zbog čega im savetuje sporiju vožnju uz držanje većeg odstojanja, posebno na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, Zapadne i Južne Morave.

U saopštenju se dodaje da je prohodnost na auto-putevima i državnim putevima dobra, a da na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila dužih od 30 minuta.

Saobraćaj je obustavljen, zbog aktivnog klizišta “Carevac”, na putu Dub – Kostojevići, kao i na deonici Ub – Popučke – Iverak.

Zbog radova u zoni naselja Stepojevac, od 25. do 29. aprila saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u zoni radova.

Do 27. aprila, od 07.00 do 17.00 časova, radi se na kolovoznoj konstrukciji u krajnjem levom prolazu kroz čeonu naplatnu stanicu “Sirig”, od petlje Zmajevo do petlje Novi Sad u smeru ka Subotici.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje “Dobanovci” do petlje “Bubanj potok”, u toku su radovi u oba smera zbog čega će povremeno biti zatvorene brza ili zaustavna traka.

Javno preduzeće “Putevi Srbije” pozvalo je vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju postavljenu na deonicama na kojima su započeti radovi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.