AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, bez gužve na granicama

Povoljne vremenske prilike doprinose jutros nesmetanom odvijanju saobraćaja, a period u kojem se nalazimo karakterističan je i po velikom broju izmena u saobraćaju zbog radova, pri čemu su na pojedinim deonicama pored usporene vožnje mogući i kraći zastoji.

267

Kako je saopštio AMSS, produžavaju se radovi na čeonoj naplatnoj stanici na državnom putu I A reda broj 1, od Horgoša ka Novom Sadu do 30. juna.

U toku izvođenja radova, doći će do preusmeravanja saobraćaja sa desne na levu kolovoznu traku. Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U subotu, 3. juna, posle 10 časova nastupiće izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 26, Obrenovački put, zbog izvođenja radova na izgradnji dela konstrukcije Ostružničkog mosta, na državnom putu I A reda broj 1, u okviru radova na izgradnji II faze sektora 3 obilaznice Beograda. Saobraćaj će se suziti sa na dve saobraćajne trake (po jedna za oba smera). Radovi će trajati do 2. jula ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

U toku su radovi na deonici deonici Novi Sad – Beograd, u blizini Sentandrejskog mosta, u smeru ka Beogradu iz pravca Novog Sada, na popravci desne kolovozne trake. Za vreme radova, koji će trajati do 19. juna, saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, dok su za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.