AMSS: Pojačan saobraćaj zbog vikenda

S obzirom na letnju turističku sezonu, kada je na glavnim putevima veći broj vozila, vozačima savetujemo više strpljenja i tolerancije u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
284

Povoljne vremenske prilike sa umerenom temperaturom, doprineće nesmetanoj vožnji, ali petkom se po pravilu očekuje pojačan saobraćaj.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), deonica Sirig-Subotica, juče je počela druga faza radova na izgradnji kompleksa čeone naplatne stanice „Subotica”. U toku radova, saobraćaj će biti preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku autoputa.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje “Ražanj” do petlje “Aleksinački rudnici”, u oba smera, izvodiće se radovi na košenju i iznošenju trave u srednjem pojasu i na bankini, od 13. do 20.07.

Radovi na frezovanju i krpljenju asfaltnog kolovoza izvodiće se u periodu od 06.00 do 17.00 časova na deonicama državnih puteva, i to: 13.07, 15.07. i 17.07. na državnom putu II A reda broj 179, deonica Čačak-Drakčići, od Benzinske pumpe Lukoil do Čačak bolnice a 14.07.2017.godine na državnom putu I B reda broj 22, deonica Preljina-Mrčajevci (od Mojsinja do Mrčajevaca).

Saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenom obustavom saobraćaja.

Produžavaju se radovi do 21.07. od 08.00 do 17.00 časova, na državnom putu II B reda broj 355, na deonici Gojna Gora – Ljubić (Čačak), kod Suvog Brega (Ulica Vidosava Kolakovića i Slavka Krupeža). U zoni radova, saobraćaj se odvija usporeno, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.