AMSS: Pojačan saobraćaj u narednom periodu

Vikend je protekao je u znaku pojačanog saobraćaja, a veći broj vozila očekuje se i u narednom periodu, posebno u drugoj polovini nedelje zbog predstojećih uskršnjih praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

0
372

Ovakve situacije uvek donose usporenu vožnju, a povremeno i kraće prekide u saobraćaju zbog kojih će za volanom biti potrebno više stpljenja nego uobičajeno.

AMSS dodaje da pojačan saobraćaj, pored dužih zadržavanja na graničnim prelazima i naplatnim rampama, vrlo često donosi i veći broj saobraćajnih nezgoda, zbog čega treba voziti pažljivo, uz više tolerancije.

Zbog radova na pružnom prelazu Martinci, saobraćaj prema Graničnom prelazu Sremska Rača biće usmeravan na auto-put i alternativne putne pravce.

Radovi na pružnom prelazu počinju danas u devet časova i zbog toga će biti obustavljen drumski saobraćaj na državnom putu Martinci – Laćarak , odnosno na pravcu koji od Sremske Mitrovice vodi prema graničnom prelazu Sremska Rača.

Vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce. Oni koji dolaze sa graničnog prelaza Sremska Rača u Kuzminu će se upućivati na autopput,, a putnička vozila mogu koristiti i alternativni pravac: Erdevik – Bingula – Divoš – Čalma – Laćarak – Sremska Mitrovica.

Kako najavljuju iz resorne gradske uprave u Sremskoj Mitrovici, na više punktova biće postavljene table sa obaveštenjima i putokazima, a biće organizovani i punktovi na kojima će saobraćajna policija davati vozačima potrebne informacije vozačima kako da koriste alternativne putne pravce.

Prema najavama, radovi će trajati do četvrtka 13. aprila, a do tada će važiti izmenjeni režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.