AMSS: Pojačan saobraćaj, oprez zbog poledice

Na putevima u Srbiji saobraćaj je pojačan, a vozačima se u jutarnjim i kasnim večernjim satima savetuje oprez zbog mraza i moguće poledice usled niskih temperatura, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
289

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni, ali još ima zaostalog snega na kolovozima, pa se savetuje oprezna vožnja i obavezno korišćenje zimske opreme.

U košavskom području jak vetar i dalje remeti saobraćaj, dok sa većim oprezom treba prolaziti deonice kroz stenske useke i klisure usled mogućih odrona, a najviše ih ima duž ibarske, đerdapske i dunavske magistrale, navodi AMSS.

Do 17. februara trajaće radovi zbog kojih će biti izmenjen saobraćaj na novom Obrenovačkom putu, na petlji Ostružnica, jer će kolovoz biti sužen u jednu traku po smeru.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save u toku je obustava saobraćaja zbog radova koji će trajati svakodnevno do 15. marta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Šid, beleže se zadržavanja od sat vremena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.