AMSS: Pojačan saobraćaj, kolovozi suvi

Saobraćaj u Srbiji je pojačanog intenziteta i u nižim predelima se odvija po uglavnom suvim kolovozima i uz dobru prohodnost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

0
241

Saobraćaj će biti pojačan i na graničnim prelazima, a najopterećeniji su Horgoš sa Mađarskom, Batrovci, sa Hrvatskom, a veći broj vozila očekuje se i na graničnim prelazima sa Makedonijom, BIH, Crnom Gorom i Rumunijom.

U slučaju promene i dužeg zadržavanja na pojedinim, vozačima se savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza. Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i često promeljivo.

Nastavljaju se radovi i na deonici Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Na Starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi Obrenovački put.

Radovi na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, na deonici Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale) trajaće do 18. januara 2017. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.