AMSS: Pojačan saobraćaj, dobra prohodnost puteva

Poslednjeg dana praznika pojačan je saobraćaj na svim frekventnim putevima, a posebno na prilazima gradova i većih naseljenih mesta, saopštio je AMSS..

0
18

JP “Putevi Srbije” saopštili su da se na auto-putu “Miloš Veliki”, tokom dana u popodnevnim i večernjim satima očekuje povećan intezitet saobraćaja, ali da će u cilju bržeg prolaska vozila sve naplatne rampe biti u funkciji bez minuta pauze.

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na auto-putu E-75, most Gazela, smer ka Sava Centru, sutra od 22 do 24 časa izvodiće se radovi, u pokretu na isključenju novogodišnje dekoracije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.25 časova, na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, Horgošu, 90 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.