AMSS: Pažnja zbog poledice i magle

Saobraćaj na putevima u Srbiji umerenog je intenziteta i odvija se uglavnom po suvim kolovozima, ali je neophodna pažnja zbog magle i sumaglice u jutarnjim i večernjim satima, kao i zbog moguće poledice na pojedinim deonicama, saopštio je jutros Automoto savez Srbije (AMSS).

204

Vozače tokom dana očekuju dobri uslovi za vožnju, ali se uveče zbog moguće slabe kiše savetuje da briznu prilagode uslovima na putu, da se povećaju rastojanje između vozila i da voze oprezno uz poštovanje saobraćajne signalizacije, dodaje se u saopštenju.

Zbog radova na obnovi mosta kod Farkaždin, na deonici Perlez – Kovačica saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na Ibarskoj magistrali, na deonici Beograd – Lazarevac u mestu Vranić u zoni Tamnavske raskrsnice putari će danas raditi na struganju neravnog kolovoza. Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici između Bele Palanke i Pirota, zbog radova na mostu kod mesta Čiflik koji bi trebalo da traju naredna tri dana, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do sutra bi trebalo da traju radovi na mostu broj 11 na obilaznici oko Beograda u oba smera, koji su organizovani od 6.00 do 18.00 časova. Najavljeno je da će u završnoj fazi radova biti zatvoren smer od Novog Sada ka Nišu.

Na Avalskom putu do 30. decembra od 7.00 do 17.00 radiće se na sanaciji ulegnuća. Saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Kako je najavio AMSS, danas nije predviđeno obustavljanje saobraćaja na autoputu E80 Niš – Dimitrovgrad, od Čiflika do Staničenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.