AMSS: Oprez zbog vlažnih kolovoza

Saobraćaj će se se u Srbiji odvijati po mokrim kolovozima, zbog kiše koja je padala noćas, saopštio je AMSS. U planinskim predelima na putevima koji vode ka Zlatiboru i Kopaoniku očekuje se umeren sneg.

0
189

Zbog najavljenih padavina širom zemlje savetuje se više opreza za volanom. Pored mokrih kolovoza i usporenog saobraćaja, vozači se upozoravaju i na opasnost od odrona na koje treba računati na putevima pored Ibra i Drine.

Odroni su mogući i u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, a oprez u vožnji potreban je i na Đerdapskoj magistrali, na putevima kroz stenske useke, kao i onim koji vode u planinske predele.

Dodatnu opasnost u vožnji predstavljaju i sva oštećenja na kolovozu koja su ispunjena vodom, ne vide se, a mogu i te kako da utiču na bezbednu vožnju.

Tokom dana, do 17 sati, izvodiće se radovi na izradi revizionih šahti, u okviru projekta zida za zaštitu od buke, na državnom putu IA reda broj 1, na deonici u zoni KBC “Bežanijska kosa”, smer Beograd – Šid.

U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena desna, zaustavna, saobraćajna traka.

Do 10. marta, u vremenskom periodu od sedam do 17 časova, na deonici od petlje Mali Požarevac, do petlje Vrčin, u smeru Niš – Beograd, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza (krpljenja udarnih rupa) vrućom masom.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva (brza) i srednja (vozna) saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje, na prelazu “Horgoš” sa Mađarskom, zadržavaju oko 90 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.