AMSS: Oprez zbog najavljenog snega u Srbiji i moguće poledice

Vozačima u Srbiji preporučuje se oprez zbog snega u planinskim i nižim predelima centralne i južne Srbije, kao i pri prelasku mostova i nadvožnjaka zbog mogućeg jačeg udara vetra ili stvaranja poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

0
256

AMSS je naveo da se danas i u narednim danima očekuje pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka zimskim centrima i planinama. Na tim deonicama trenutno nema zastoja, ali je na pojedinim putevima saobraćaj usporen, jer ima snega na kolovozu.

Zimska oprema obavezna je na prilazima Kopaoniku, Tari i Goču, Staroj planini i na putevima u planinskim predelima zapadne i centralne Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Vozačima se savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza.

Nastavljaju se radovi i na deonici Ralja–Stojnik–Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Na Starom obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi obrenovački put.

Radovi na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd–Niš i Trupale–Popovac, na deonici Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale) trajaće do 18. januara 2017. godine.

Kako je najavljeno, do 30. decembra od 07.00 do 17.00 časova, na Avalskom putu, radiće se na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.