AMSS: Oprez zbog mokrih kolovoza

Zbog najavljenih padavina širom zemlje i mogućeg slabog snega u višim planinskim predelima, mokar kolovoz i smanjena vidljivost danas mogu biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda, saopštio je AMSS.

0
208

Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga slabo su vidljiva, a predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom.

Zato se vozačima savetuje da voze oprezno, uspore na mestima gde ima izraženih kolotraga, u krivinama i kroz podvožnjake takođe.

Veći oprez savetuju iz Javnog preduzeća Putevi Srbije, najviše na putevima na kojima su nastavljeni radovi, kako na popravci, tako i na izgradnji novih deonica.

U periodu od 10 do 15 sati izvodiće se radovi na uzimanju uzorka asfalta za ispitivanje kolovoza na delu državnog puta u smeru Subotica-Novi Sad-Beograd. U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka.

Od danas na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, na deonici Užice – Zlatibor. Radovi će se izvoditi do 19. juna, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Alternativni pravci su gradske ulice u Užicu.

Na graničnom prelazu “Šid” teretna vozila se zadržavaju oko pet sati, a na prelazu “Batrovci” oko tri sata, saopštio je jutros AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.