AMSS: Oprez zbog mogućih odrona

Vozačima na putevima u Srbiji savetuje se oprez zbog mogućih odrona, a posebna pažnja preporučuje se noću i na deonicama gde je vidljivost smanjena zbog magle, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

0
298

U narednim prazničnim danima očekuje se pojačan saobraćaj na svim putevima koji vode ka turističkim mestima, a posebno na pravcima ka skijalištima i zimskim centrima.

Na tim deonicama trenutno nema zastoja, ali je na pojedinim putevima saobraćaj usporen, jer ima snega na kolovozu. Zimska oprema obavezna je na prilazima Kopaoniku, Tari i Goču, Staroj planini i na putevima u planinskim predelima zapadne i centralne Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na graničnim prelazima trenutno nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta. Vozačima se savetuje korišćenje manjih, alternativnih graničnih prelaza.

Danas od 12 do 13 časova, na deonici Užice – Konjevići u Užicu kod hale sportova biće obustavljen saobraćaj zbog radova. Alternativni pravac je put preko Dovarja.

Nastavljaju se radovi i na deonici Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine. Radovi će se izvoditi pod saobraćajem, uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Na Starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko reke Save, radovi će trajati do 15. marta, a saobraćaj je preusmeren na Novi Obrenovački put.

Radovi na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, na deonici Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale) trajaće do 18. januara 2017. godine.

Kako je najavljeno, do 30. decembra od 07 do 17 časova, na Avalskom putu, radiće se na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

Danas nije najavljena obustava saobraćaja na deonici od Čiflika do Staničenja, na autoputu Niš – Dimitrovgrad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.