AMSS: Očekuje se intenzivniji saobraćaj

Vozače danas očekuju povoljnije vremenske prilike, sa nešto višim dnevnim temperaturama i bez padavina, što će omogućiti bolju prohodnost puteva i stvoriti uslove za lakšu i bezbedniju vožnju, saopštio je AMSS.

0
209

Očekuje se osetno pojačanje u saobraćaju u jutarnjim satima na putevima koji vode ka većim gradovima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Batrovci su oko 180 minuta, na graničnom prelazu Šid oko 180 minuta, na graničnom prelazu Horgoš oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, takođe na izlazu iz zemlje oko 70 minuta.

Produžavaju se radovi do 30. maja na sanaciji nasipa kod mosta Beška (silazak sa mosta Beška), na levoj strani državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), u smeru Beograd – Novi Sad, navodi AMSS.

U toku izvođenja radova, zatvorene su zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.