AMSS: Obustavljen teretni saobraćaj preko Venca

Saobraćaj za kamione preko Iriškog venca obustavljen je zbog snežnih nanosa, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Kako se navodi, saobraćaj za kamione obustavljen na deonici državnog puta I B reda broj 21.

0
278

Apeluje se na učesnike u saobraćaju da koriste zimske gume i lance, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu uslovima na putu.

Saobraćaj na važnijim magistralnim i regionalnim putevima odvija se otežano i bez zastoja, a vozači posebnu pažnju treba da obrate na poledicu i led, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj se usporeno odvija preko planinskih prevoja na području Timočke i Negotinske krajine preko Tresibabe, Čestobrodice i Popadije, na putevima na području Valjeva i zapadne Srbije.

AMSS je pozvao vozače da na području Peštera, Sjenice i Ivanjice koriste isključivo glavne magistralne i regionalne pravce.

“Putevi u nižim predelima su očišćeni u punoj svojoj širini, ali vozači moraju računati sa snegom kojeg mestimično ima izmedju jednog i tri centimetra, dok u planinskim predelima snega ima na kolovozu i preko pet centimetara”, piše u saopštenju.

Na snazi je zabrana saobraća kamionima sa prikolicom i šleperima uglavnom na putevima drugog i trećeg prioriteta u planinskim predelima Valjeva, Vranja, Niša, Kušumlije, Leskovca, Sjenice, Ivanjice, Novog Pazara i Kruševca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.