AMSS: Najavljeni pljuskovi, oprez u saobraćaju

Vozače će tokom prepodneva pratiti povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, dok će povremeni pljuskovi koji se prognoziraju za popodne sigurno otežati saobraćaj, pa se vozačima savetuje strogo poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, saopštio je AMSS.

0
267

Veća opreznost biće potrebna i na putevima na kojima su u toku radovi, kako na popravci i sanaciji, tako i na izgradnji novih deonica, ali i zbog sve većeg broja dvotočkaša na putevima.

Saobraćaj je normalizovan na deonici selo Bovan-čvor Zuckovac.

Usled urušavanja pločastog propusta došlo je do obustave saobraćaja na deonici čvor Babušnica – Trnski Odorovci, kod skretanja za selo Nanuševica.

Produžavaju se radovi na čeonoj naplatnoj stanici na državnom putu I A reda broj 1, od Horgoša ka Novom Sadu do 30. juna.

U toku izvođenja radova, doći će do preusmeravanja saobraćaja sa desne na levu kolovoznu traku. Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U subotu, 3. juna, nakon 10 časova nastupiće izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 26, Obrenovački put, zbog izvođenja radova na izgradnji dela konstrukcije Ostružničkog mosta, na državnom putu I A reda broj 1, u okviru radova na izgradnji II faze sektora 3 obilaznice Beograda.

Saobraćaj će se suziti sa na dve saobraćajne trake (po jedna za oba smera). Radovi će trajati do 2. jula ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima na GP Horgoš čeka se oko 90 minuta

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.