AMSS: Na Batrovcima 2 sata čekanja za kamione

Teretna vozila jutros na izlaz iz zemlje najviše čekaju na prelazu Batrovci, 120 minuta, dok na prelazima Kelebija i Šid zadržavanjs u sat vremena, saopštio je jutros AMSS. Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

0
235

Kada je reč o uslovima za vožnju, iz AMSS saopštavaju da se nastavlja period nestabilnih vremenskih prilika, sa čestim pljuskovima, a u pojedinim krajevima sa jakom kišom praćenom grmljavinom, koja će sigurno u velikoj meri otežavati saobraćaj.

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima gde vozačima, pored mokrih kolovoza, česti odroni mogu dodatno otežavati bezbednu vožnju.

Saobraćaj je ovog jutra umerenog inteziteta, na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, a zadržavanja na naplatnim rampama su minimalna.

Više opreza i strpljenja vozačima savetujemo na deonicama na kojima se izvode radovi.

Izvodiće se radovi na zameni odbojne ograde na državnom putu I B reda broj 23, na deonicama Preljina-Konjevići, Konjevići-Čačak, Čačak-Pakovraće, Pakovraće-Asanovac, danas do 13. aprila u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova.

U zoni izvođenja radova saobraćaj će se odvijati usporeno a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvodiće se radovi na ručnom skidanju naraslog srednjeg pojasa i ručnom skidanju denivelisane bankine, od danas do 13. aprila u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od petlje ,,T6 – skretanje za Novi Sad” do petlje „Dobanovci”, u oba smera (Beograd – Šid i Šid – Beograd).

U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvorena leva preticajna ili desna zaustavna saobraćajna traka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.