AMSS: Izmenjeni režimi saobraćaja, kamioni najduže čekaju na graničnim prelazim Sremska Rača i Batrovci

Uslovi za vožnju na putevima u našoj zemlji su povoljni, a intenzitet saobraćaja umeren, saopšteno je iz AMSS.

8

Radovi se danas odvijaju na auto-putevima E-763 i E-75, pa su izmenjeni režimi saobraćaja, a teretnjaci čekaju na graničnim prelazim Sremska Rača i Batrovci, saopštili su Putevi Srbije.

Radovi u pokretu se obavljaju na auto-putu E-763, deonici Ub-Lajkovac, u smeru ka Lajkovcu, u vremenu do 16 sati, i to naizmenično u zaustavnoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

U zoni petlje Sirig na auto-putu E-75, u toku su radovi na izgradnji temelja, Izmene saobraćaja su naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj traci, a saobraćaj se preusmerava na slobodnu saobraćajnu traku do 16 sati.

Na auto-putu E-75, između petlja Žednik I Bačka Topola, u smeru Subotica – Beograd, u toku su radovi na sanaciji kolovoza, naizmenično u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Planirani datum završetka radova 18. april.

Radovi na zameni pešačke metalne ograde obavljaju se na auto-putu E-75, na deonici između petlje “Centar” – naplate “Jug”, u smeru Novi Sad – Beograd, a traju do 17 sati.

U zoni radova saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, a potom preticajnom saobraćajnom trakom.

Tokom jutra na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.40 časova teretnjaci su na graničnom prelazu Batrovci imali zadržavanje od sat vremena, dok je na Sremskoj Rači zadržavanje tri sata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.