AMSS: Gužve na putevima i granicama zbog vikenda, Guče i odmora

Vozače na svim važnijim putnim pravcima u Srbiji očekuje pojačan intezitet saobraćaja, kao i na većini graničnih prelaza, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

106

Veći broj vozila i pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na Koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori, a u narednim danima biće opterećeni i putevi koji vode ka Guči zbog održavanja sabora trubača, navodi AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu “Horgoš”, na ulazu u Srbiju čekanja su oko 90 minuta, a pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu “Gostun”, na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko 80 minuta, dok se na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu “Sremska Rača” putnička vozila zadržavaju oko sat vremena.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza, dodaje se u saopštenju. Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP “Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.