AMSS: Dobri uslovi za vožnju, na putevima više biciklista

Dobri uslovi za vožžnju donose i veće prisustvo biciklista i motociklista na gradskim ulicama, ali i na gotovo celoj putnoj mreži u Srbiji, zato je potrebno da se vozači dvotočkaša potrude kako bi uvek bili primećeni na putu, a posebno pri paralelnoj vožnji sa automobilom, jer se najčešće dešavaju bočni sudari, onda, kada se nađu u takozvanom mrtvom uglu vozača automobila.

0
207

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, dolaskom lepog vremena prisutan je i veći broj pešaka što zahteva od vozača dodatnu pažnju za volanom, ali i od svih ostalih učesnika u saobraćaju više tolerancije i međusobnog poštovanja uz strogo poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Razlog za oprezniju vožnju su i mnogobrojne deonice na kojima je zbog radova izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Batrovci su oko 360 minuta, na prelazu Šid oko 180 minuta, na Horgošu oko 90 minuta, a na Kelebiji, takođe na izlazu iz zemlje, oko 60 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.