AMSS: Dobra prohodnost na putevima

Saobraćaj se u Srbiji odvija uz suve kolovoze i dobru vidljivost i sredinom nedelje je uobičajenog umerenog intenziteta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

0
245

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Do 1. maja na delu Obilaznice oko Beograda, u tunelu Straževica i tunelu Železnik, u oba smera, izvodiće se radovi od 22.00 do 06.00 časova, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Do 30. aprila će na desnoj strani auto-puta petlje Feketić ka petlji Vrbas u smeru Subotica – Novi Sad biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake.

Na delu auto-puta na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na levoj strani auto-puta u smeru Beograd – Novi Sad, kod Beške su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 15. maja zbog radova na postavljanju novog sloja asfalta na deonici od Topole 1 ka Bućinom Grobu saobraćaj će od 9.00 do 17.00 časova biti potpuno obustavljen.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.