Aktuelni radovi na saobraćajnicama

VIDEO K9: U Novom Sadu i prigradskim naseljima nastavljeni su radovi na održavanju puteva. Mehanizacija je trenutno angažovana u naselju Rumenka, dok je u samom gradu u toku popravka kolovoza i biciklističke staze u Ulici dr Zorana Đinđića.

0
52

U okviru redovnog održavanja objekata putne privrede, putarska mehanizacija trenutno je angažovana i u naselju Rumenka, u ulicama Nova 12, Laze Markovića i Žanke Stokić, dok se pripremni radovi izvode u ulicama Nova 7 i Baštenska, saopšetno je iz Gradske uprave.

U Futogu su u toku radovi u Ulici cara Lazara, na deonici od Ulice braće Bošnjak do državnog puta, kao i u ulicama Industrijska i Stevana Sremca, a u Begeču saniranje ulice Branka Radičevića. 

Radovi na održavanju saobraćajnica planirani su u narednom periodu na teritorijama mesnih zajednica Čenej, Kovilj, Kać i Šangaj.

U Čeneju će biti sanirano 5 kilometara ulice Vuka Karadžića, od Međunarodnog puta prema Kisaču, u Kovilju 2 kilometra Ulice Laze Kostića i deo Ulice Đorđa Bešlina.

U Kaću će biti popravljani kolovozi u ulicama Jugović i Vladimira Rolovića, a u Šangaju u ulicama Školska, Četvrta i Peta.

U samom gradu u toku je popravka kolovoza i biciklističke staze u Ulici dr Zorana Đinđića, a planirani su radovi u ulicama Milice Nikolić, Save Vla i Stevana Aleksića u Mesnoj zajednici „Slana bara“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.