Aktuelni radovi na novosadskim ulicama

VIDEO K9: Građevinske ekipe u Novom Sadu koriste toplije novembarske dane za brojne radove na sanacijama i izgradnji saobraćajnica i putne infrastrukture u gradu.

0
47

Raskrsnica Futoški put-Bulevar Evrope biće prohodna od četvrtka, 10. novembra, saopšteno je iz Gradske uprave Novog Sada, dok je završetak radova III faze na sanaciji kompletne deonioce od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope predviđen za petak, 11. novembra.

Za danas je planiran završetak radova u Ulici Doža Đerđa, na deonici od Puškinove do Braće Ribnikar, dok je uspostavljanje redovnog odvijanja saobraćaja na delu Bulevara Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, najavljeno za sredu, 9. novembra.

Istog dana u Sremskoj Kamenici počinju radovi na Putu dr Goldmana, od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića, gde će deonica od semafora do Ulice Dinka Šimunovića biti zatvorena za saobraćaj, a u drugom delu ulice radovi će se odvijati pod saobraćajem, uz regulisanje brzine kretanja vozila.

U Sremskoj Kamenici su, podsetimo, do 10. novembra aktuelni i radovi u Skojevskoj i Gogoljevoj, a saobraćaj u ovim ulicama biće obustavljen samo dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju.

U Novom Sadu je u toku i realizacija investicionih projekata u koje spada izgradnja saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, na deonici od Bulevara kralja Petra l do Bulevara Jaše Tomića.

Trenutno je za saobraćaj zatvorena deonica od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, a u drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine.

Iz Gradske uprave napominju da je, zbog izvođenja radova na izgradnji brze pruge, saobraćaj obustavljen u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske. Nakon završetka ovih radova, čiji je rok do polovine decembra, na ovoj deonici će početi radovi na kolovozu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.