Aktivni građani- bolje društvo

VIDEO K9: Ukoliko ste uporni u rešavanju problema za koje vas gradska preduzeća i uprave šalju od jedne do druge adrese, možete dobiti odgovor da zloupotrebljavate svoje pravo na predstavke, iskustvo je Vladete Jovanovića, potpredsednika skupštine stanara iz Ulice Novosadskog sajma 6

6

Bez obzira koliko uređen neki grad bio, uvek može bolje, a ako postoje evidentni nedostaci poput hroničnog gomilanja smeća, loše popločanih staza u pojedinim delovima grada, i slično, onda je to alarm za nadležne da podignu standarde kada je reč o kvalitetu života sugrađana, kaže potpredsednik Skupštine stanara iz Ulice Novosadskog sajma 6.

Obraćanje građana nadležnim inspekcijama i gradskim upravama uglavnom nije garancija da će nedostaci biti ispravljeni, tvrdi Jovanović.

U slučaju 18. žalbe koju je prošle godine o problemu na istoj lokaciji uputio potpredsednik Skupštine stanara iz Ulice Novosadskog sajma 6 od nadležne inspekcije dobio je odgovor da zloupotrebljava pravo na predstavke

Zahvaljujući nekoordinisanosti, a ponekad i nezainteresovanosti gradskih komunalnih preduzeća, smatra Jovanović, građani moraju da budu ekstremno uporni u traženju svojih prava za dostojanstven život u uređenom gradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.