Akcija MUP-a tokom vikenda

VIDEO K9: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su tokom proteklog vikenda sproveli opsežnu akciju usmerenu na na sprečavanje i otkrivanje krivičnih dela sa elementima nasilja, u vezi sa opojnim drogama i posedovanjem nelegalnog oružja. Uhapšeno je i trinaest osoba za kojima je bila raspisana potraga zbog krivičnih dela i prekršaja.

0
356

Pripadnici MUP-a su u noći između subote i nedelje vršili provere i utvrđivanje identiteta i pregled lica, predmeta i saobraćajnih sredstava, radi pronalska osoba za kojima se traga u vezi sa krivičnim delom ili prekršajem.

Tokom akcije pronađeno je 13 lica za kojima je bila raspisana potraga zbog učinjenog krivičnog dela ili prekršaja, ali i pet komada ilegalnog oružja, 111 grama i 79 tableta raznih opojnih droga.

Takođe je vršena pojačana kontrola vozača i vozila, a u akciji, u kojoj su učestvovala 1.783 policijska službenika, kontrolisano je oko 11.000 lica i oko 8.200 vozila.

Otkriven je i sankcionisan 441 vozač pod uticajem alkohola, 217 vozača je kažnjeno zbog prekoračenja brzine, 427 zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, a deset vozača je upravljalo vozilom iako su imali zaštitnu meru „zabrana upravljanja vozilom“.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.