Advokatici na ulici u Novom Sadu otet mobilni telefon

Novosadska policija traga za osobom koja je u nedelju oko 16 časova na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu otela mobilni telefon iz ruku advokatici Jeleni Tončić iz Beograda, preneo je portal 021.rs.

0
16

Prema našim nezvaničnim informacijama, policiji je prijavljeno kako je advokatici Tončić nedaleko od Međumesne autobuske stanice, sa leđa, pritrčala muška osoba i otela mobilni telefon, nakon čega je počela da beži.

Advokatica je pokušala da sustigne lopova, ali je tom prilikom pala i povredila se.

Kako 021.rs saznaje, policija za sada vodi ovaj slučaj kao drsku krađu.

Povodom ovog događaja oglasila se Advokatska komora Beograda, koja je saopštila da je advokatica fizički napadnuta i da se najverovatnije radi o naručenom napadu.

“Koleginica Tončić je napadnuta zbog bavljenja advokatskom profesijom, na ulici i s leđa. Sumnja se da je napad naručen od strane protivne strane njenog klijenta. Koleginica je oborena na zemlju i lakše povređena, nakon čega joj je napadač oteo mobilni telefon i pobegao”, navela je Advokatska komora Beograda.

Komora smatra da napad na Jelenu Tončić predstavlja još jedan primer sve prisutnijeg nasilja u našem društvu, pri čemu to nasilje postaje sve neselektivnije, a neiznalaženje sistemskog rešenja sve pogubnije.

“Advokatska komora Beograda očekuje da Policijska uprava Novi Sad sa dužnom pažnjom pristupi istrazi napada na koleginicu i u najkraćem roku otkrije počinioca. Napad se desio usred dana i na mestu pokrivenom sigurnosnim kamerama, te nema nikakvog opravdanja da se učinilac ne otkrije u najkraćem roku”, saopštila je Komora.

Advokatica Jelena Tončić je potvrdila Beti da je juče fizički napadnuta u Novom Sadu i da je slučaj prijavila policiji.

(Autor: 021.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.