Aduti Srbije po pitanju Kosova

VIDEO K9: Nedavno održanu posebnu sednicu Skupštine Srbije, posvećenu Kosovu, komentarisao je potpredsednik Demokratske stranke i narodni poslanik Miodrag Gavrilović.

0
36

Srpska delegacija otišla je u Njujork na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija sa snažnim adutom u “odbrani” Kosova.

Beograd u rukama ima note osam država koje su voljne da povuku priznavanje kosovske nezavisnosti i koje može da aktivira ako se pojačaju pritisci da se odrekne tzv. Kosova.

Reč je uglavnom o državama iz Afrike i iz karipskog regiona. Na toj listi su i neke veoma uticajne zemlje u svojim regijama, čija bi odluka mogla da izazove i domino efekat novih povlačenja priznavanja tzv.Kosova.

Da li Srbija ima keca u rukavu po pitanju Kosova pitali smo potpredsednika Demokratske stranke i narodnog poslanika Miodraga Mišu Gavrilovića.

Još jedna država je obećala da će povući priznanje Kosova i tzv. Kosovo će se iznenaditi, kada ponovo bude pokušalo da uđe u neku međunarodnu organizaciju, poručio je predsednik Srbije iz Njujorka.

„Srbija će u tišini raditi na povlačenjima priznanja nezavisnosti Kosova“, rekao je Vučić, „sve dok kosovska strana ne bude pokušala da uđe u neku od međunarodnih institucija, a onda neće znati šta ih je snašlo kada budu suočeni sa brojem zemalja koje “misle drugačije“, to jest ne misle kao Vlada takozvanog Kosova i njeni zapadni sponzori“.

(KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.